maanantai 15. syyskuuta 2014

Yhdeksän työpäivän putki on nyt selätetty ja tässä nautin vapaapäivästäni siivoamalla huonettani ja päivittelemällä blogia. Tänään pitäis myös palata realiteettien maailmaan ja alkaa näpyttelee raporttia sosiaalisesta mediasta matkailualalla, mutta onneksi on prioriteetit kohdillaan niin voin onnellisesti delegoida sen siihen hetkeen kun en keksi enää mitään muuta "pakollista" tekemistä!

Niinpä opiskeluvälttelyn kunniaksi itse asiaan!

11.9 Torstai

Wuhuu vihdoin koitti toi mun suurella mielenkiinnolla odottama 11.9, joka täällä siis on katalonian kansallispäivä eikä liity mitenkää WTC tornien luhistumiseen. (Oikeesti monet amerikkalaiset vieraat oli ihan närkästyneitä, että täällä kehdataan juhlia 11.9 kun se on kuitenkin heille niin surullinen päivä)

Noh kävellessäni töihin (koska kaikki liikenne kokolailla kuoli muutamaks tunniks siinä kahden jälkeen) näin jo paljon porukkaa punakeltaisissa, Katalonian liput selässä hulmuten - mutta meno oli vaan sellaista apaattista hengausta (niillä siis, itse kirmasin hikipäässä kohti duunipaikkaa)

Päätin pyhästi että töiden jälkeen treffaan Tainan ja pakotan sen yksille johonkin koska haluun nähdä vähän kunnon Diada meininkii!
No koska pääsin töistä yhdentoista jälkeen, ei missään ollut enää niinkun mitään!! Raahustin ihan masentuneena kotiin ja päätin etten sitten hitto soikoon lähde enää mihinkää, varsinkin kun metrokin menis kohta kiinni ja täytyis taksilla liikkua.

Taina kuitenkin sai mut ylipuhuttua liittyyn sen ja sen kämppiksen seuraan johonkin mystiseen baariin.
Niinpä siis nappasin taksin (jossa oli siis t-o-d-e-l-l-a kuuma kuljettaja, jonka kanssa yhdessä ihmeteltiin missä kaikki juhlijat oikeesti on ja jonka kanssa söpösti eksyttiin matkalla mystiseen baariin)
Täällä ei paljoo ahdista ees toi taksilla liikkuminen, kun meno toiseen päähän kaupunkii maksaa samanverran kun Tampereella hämeenkadun toisesta päästä toiseen päähän meno...

Baarissa tutustuin sitten Tainan kämppikseen, joka oli älyttömän mukava! Siinä jutskailtiin myös joidenkin lattaripoikien kanssa, jotka vissiin oli jotenkin Tainan ja tän Stephanien tuttuja. Juotiin tajuttoman hyvää punkkua ja ilmaisia jekku shotteja (yök, mutta ilmaisia niin minkäs teet...)


Baarissa koitti sitten pilkku aikanaan, niin lähdettiin siitä hetkeks viä jatkaan viinin lipittämistä hostelliin missä ne lattarit oli töissä. Chillailtiin hetki siellä sen hostellin jossain ihme staff/toimisto/kattoterassilla ja sitten onneks lähdettii kotii nukkumaan.

12. 9 perjantai

Ihan törkeen hauska työpäivä, kaikki oltiin illalla menossa yhden työkaverin synttärijuhliin ja jotenkin siinä sen odotuksen sykkeessä meni aika tosi nopeesti!

Bondattiin ihan kunnolla pikkolopojan kanssa taaskin, mikä olis ollut mun päivän kohokohta ELLEN olis saanut tietää siitä vähän lisää. Juteltiin joku tunti varmaan kaikesta mahdollisesta paitsi siitä tärkeimmästä kunnes se yhtäkkiä ihan btw sivulauseessa pudottaa pommin: sillä on vaimo ja tytär.
MITÄ?
Hei olen Miia ja olen tuhlannut kuukauden unelmoimalla ukkomiehestä jolla on muksu... ei tässä muuta. Jutun ainoo positiviinen puoli on, etten oo ehtinyt nolaan itteeni täydellisesti pyytämällä sitä ulos!
Tosin outona lisänä, että se on kyllä tän paljastuksen jälkeen ollut yhtä flirtti, ellei flirtimpi kun aina ennen!
Että kysynpä vaan voiko se mieskarma enää mennä huonommaks in real life?

Tietysti toisaalta oon helpottunut koska nyt voin move on ja oikeesti siirtää mun palvonnan sopivampiin kohteisiin ja keskittyä muihin kuumiksiin. NI!

Töissä oli myös suomalaisia asiakkaita tänään joiden kanssa pääsin jutusteleen suomea! Juteltiin itse asiassa pitkä tovi, jonka seurauksena sain käyntikortin ja pyynnön lähettää CV:ni tälle toiselle naiselle. En halua täällä sen tarkemmin eritellä asiaa, mutta voin sanoo että tilaisuus on mahtava. Ei sitä koskaan tiedä nappaako, mutta mahdollisuuksia mahdollisuuksia...
Olin lievästi sanottuna tyytyväinen.

Lähettiin sitten taas koko iltavuorolaispoppoo samaa matkaa baariin, jossa synttärit oli jo täydessä käynnissä.
Mesta oli tosi kiva ja tosi täynnä populaa ja siellä sitten juotiin ja juteltiin ja tanssittiin - ja jos en oo muistanut sata kertaa mainita niin että mä rakastan tätä maata jossa miehet tanssii! Mä demonstroin koko illan suomalaisten miesten tanssimista niille ihan vaan että kaikki ymmärtäis mitä vääryyttää joudun kestää every single party night in Finland!

 
Jatkettiin sitten lähes kaikki yökerhoon siitä missä oli todella hyvää musiikkia ja hyvä meno. Tosin feidattiin mun yhden harjoittelija toverin kanssa pariks tunniks kaksin pihalle, missä ostettiin vaan lisää viinaa ja kokista yhdestä kaupasta ja istuttiin kuunteleen musiikkia ja tupakoimaan ahkerasti.
Yhyy miksi oi miksi se ei oo enää töissä, vaan bäk in skolan! Meillä oli ihan super hauskaa ja kun palattiin takasin sisälle niin yleinen veikkaus oli että oltiin pössytelty kun näytettiin niin häpihäpiltä hahahaha

 
Yritettiin myös ottaa Selfie mutta siitä ei oikeen tullut mitään kun on tota pituuseroo!
 

 
Itsehän jatkoin juhlimista aina vähän yli viiteen asti - ja kyllä olin just niin hikinen&humalassa kun tossa kuvassa. Lopulta vaan mystisesti hukkasin kaikki jonnekin ja totesin että paras lähtee nukkuun humalaa pois niin nopee kun mahdollista koska seuraavana päivänä taas töitä!
 
Oon niin ikuisesti kiitollinen kutsusta, oli ihan mahtavin ilta ikinä!!
 
 
13. 9 lauantai (Voinko enää muuttua onnettomammaks bloggariks, kun nää tekstiasetukset vaihtelee kesken tekstin enkä osaa ees korjata tilannetta! lol)
 
Töissä oli kyllä joku niiiiiin megamaaninen kohmelo että huhhu! onneks en ollut ainoo, joten pystyttiin vaan kuittailee toisillemme edellisestä illasta!
 
 
14.9 sunnuntai
 
Töissä tosi kuollut ja tylsä päivä, mutta sain taas tosi kivaa ja mieltä lämmittävää palautetta, jonka voimilla toivottavasti jaksaa mennä sitten noi pian alkavat aamuvuorotkin, jossa oon taas sitten niin pihalla kun vaan voi ihminen olla! Can´t wait!
 
Tossa just ennen kotiin lähtöö tosin tapahtu taas jotain todella jäätävää vuoronvaihdossa. Meinaa venäläinen poitsu tuliyövuoroon ja nää muut päätti sit että koska meidän maat on maantieteellisesti vierekkäin niin meidän kannattais heilastella. Öö what :D noo se sitten jotenkin jatku niin että meidät vissiin jo vihittiinkin siinä ja kaikki nauroi ja mulla meni taas puolet ohi. Mutta mikäs siinä, nyt oon siis vissiin kunniallinen nainen tai jotain!
 
 
 
Näihin tunnelmiin lopetellaan (ihan vaan koska menee hermot tän perkeleen keskitetyn tekstin kanssa!!!) Niin että minä jatkan vapaapäivää ja lasken minuutteja siihen kun mami ja mummu tulevat huomenna tänne ja tuovat vihdoin mm. mun rintsikat jotka iloisesti unohdin alunperin pakata mukaan jne!
 
XOXO,
Miia


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti